tiistai 22. maaliskuuta 2011

Infoa ja papereita

Jep! Viime perjantaina lintsasin koulusta ja lähdin Roihin! Siellä menin tuttujen luokse odottelemaan infotilaisuuden alkamista. Käväsin keskustassakin ja siellä oli kyllä ihanasti kaikkia aleja ja koko ajan oli semmoinen fiilis, että TUON HALUAN! :''> mutta sitten piti muistaa, että säästän, säästän, säästän. Joten jäi monta ihanaa vaatetta ostamatta. Sen sijaan ostin koiralle keksejä ja isälle ämpärin. Luitte oikein.

Sitten alkoi infotilaisuus. Se oli Kauppayhtiö-nimisessä retrokahvilassa. Se oli aika hauskan näköinen paikka. :''D Siellä istuksin ja huomasin pari muutakin tyttöä siinä juuri  samassa hommassa kuin mie. Sitten yksi tytöistä nousi ylös ja lähti kävelemään ja tajusin katsahtaa taakseni. Siellähän näkyi oikea kokoushuone ja pöydällä oli Saksanlippu merkkinä. (: Sinne siis.

Kauppayhtiö-kahvila
Siellä meitä oli se itse päätyyppi Helsingistä, kaksi tyttöä Roista, yksi Oulusta, yksi Kuusamosta ja sen äiti ja tietenkin minä. Kaikki tuntuivat tosi mahtavilta tyypeiltä. 8) Sitten on vielä erikseen ne etelän tyypit toisessa tilaisuudessa. Siellä kerrottiin kaiken maailman asioita ja saatiin järjetön määrä paperia ja karttaa. Nyt olen todellakin lähdössä, sen tajuan. Oikein mukava oli tuo infotilaisuus. (: Kaikki muut (paítsi yksi) menevät yhteen suppuun sinne Nieder-Sachseniin, ja sitten minä sinne aivan pohjoiseen. :D Ei haittaa, se on vain hyvä! Saimme tietää myös mm. että on myös hieman itsestä kiinni kuinka pitkään Saksan maalla oleilee. Vaihto voi kestää jopa 4 kk! 8--D

151 päivää lähtöön. Se on tosi vähän. Pitäisi alkaa miettimään jo kaikkea. Matkalaukku? Vaatteet? Raha? Vakuutukset? Lennot?
No, on tässä vielä aikaa kuitenkin. (: Silti aina välillä tulee mieleen, että hmmmmm tuollainen täytyy hommata. :P Tuliasiakin on tullut jo pohdittua.

Se ois sitte Auf Wiedersehen! Mutta sitä ennen, tietääkö joku miksi mulla näkyy tuossa jos oon liittynyt (eli luen) johonkin blogiin, niin miksi siinä näkyy joku tarulino, eikä Stoori? Ja sitten siitä kun painaa niin ei edes nää tätä mun blogia. :c Hmmh. Apua kaipaisin!

3 kommenttia:

  1. Osaankohan mä neuvoa... Mene johonkin blogiin mitä luet, ja siitä Lukijat-kohdan alapuolelta kirjaudut sisään tunnuksellas, ja muutat asetuksia jos sulla siellä on väärä nimi. Sinne voi sitten myös liittää linkin omaan blogiin. Tai jos tuo ei toimi niin kokeile sitten niin, että "lopetat blogin lukemisen" ja liityt uudestaan lukijaksi. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :-D osasit neuvoa ja nyt toimii!
    Stoori

    VastaaPoista
  3. Kiva että lueskelet blogiani! Toivottavasti siitä on jotakin hyötyä sulle tulevaisuudessa.;) Olen jo alkanut kerätä matskua teemapostauksiin, eli eiköhän niitä lähiaikoina tule..:)

    VastaaPoista

Kommentti on aina paikallaan!