perjantai 22. huhtikuuta 2011

Pääsiäistä

Hihulihei! :-)

nom.
Just tulin Saariselältä ku olin hiihtämässä siellä Vaskoolihiihoissa. (: Tosi mukavaa oli, viies kerta niissä, ja ekan kerran uskalsin hiihtää 40km. o.o huh. Vapaalla, vapaalla. (--: Olin varannu ainaki 2,5 h siihen, ja isi vielä sano että varaa nyt 3h. :-D Hieno sää oli, hyvin luisti ja muutenkin tuntu kulkevan, ku keuhkotkaan ei kuollu siihen. ^^ Reitillä oli aika paljon hiekkaa ja kaikkea, mutta ei se mitään! Kerran lensin, ja kunnolla. Tai siis ainaki vissiin yritin lentää. :-D huonoin tuloksin. Auts.

Siinä puolentoista tunnin kuluttua en tienny yhtään paljon oli jäljellä matkaa, mutta aattelin että jos vielä tunti menis niin ois hyvä. Kohta tuliki sitte neljäs juottopaikka, ja siellä luki että 5 km maaliin! :D Ah.

Lopulta aika oli 1 tunti 54 minuuttia ja oon tosi tyytyväinen! (okei, oikeesti matka on ehkä n. 33 km mutta kuitenkin :-D ) Kaikista vapaan 40 km hiihtäjistä olin joku 63., ja naisten yleisessä sarjassa 11. (: Khih! Juottopaikoilla näkyi mm. enkan ope, kemian ope, sekä nuorisokeskuksen ohjaaja! :D Siellä ne huusi että "hyvä Taru!". :-P

Siinä joku viisas näkee 40 km reitin :-D
Ens vuonna taas! :--D

Jep! Huomenna ois tarkotus mennä Pielpalle ja pilkille ja vähän juhlistaan pääsiäistä. C-: Ja yli huomenna sitte rinteeseen!
                                                     
Ja vielä yks juttu. Oonko muistanu kertoa, että mun lähtö Saksaan vissiin sitte viivästyy? Sillä, meijän bändi sai mahtavan pyynnön Ijahis Idja-nimiseen festareihin Inarissa, ja ne on just sillon 19.8! :-D Kenties mun tuuria? :D heh, ei se mitään, en voi missata sitä, ja ei se ny haittaa jos pari päivää myöhässä meen sinne Saksaan. :-)

Moro!

4 kommenttia:

  1. Onko tuo Vaskoolihiihto silleen ''hyvin'' järjestetty? Ens vuojelle pitäs alakaa valitteen hiihtoja mutta vähän liikaa mistä valita :)

    VastaaPoista
  2. On se musta tosi hyvin järjestetty! :-) Että kaikki ilmoittautumiset, ja numerolaput ja lähdöt on hyvin (jos ei oteta huomioon alku ryysistä. :D ) Ja sitte reitit on merkitty hyvin, ja juottopaikat ok. :-) Ja maalissakin saa heti jo mitalin kaulaan! :-D Ja sitte syömään ja saunaan! :-P Että musta se on tosi hyvin järjestetty, suosittelen! :)

    VastaaPoista
  3. Hyvähyvä taru! Reipas tyttö olet :) Ei sillä, kyllä mäki jaksasin jonku nelkyt kilsaa hiihtää... Ihan tosta noin vaan. Menis kaks sekuntia. Korkeintaan. Ja hyvää pääsiäistä! Muista syödä paljon suklaata :) Senhän takia pääsiäiänen on olemassa<3

    VastaaPoista
  4. Niin sinäkin vaikka näytät ihan pilaantuneen sitruunan syöneeltä! :) Niin jaksaisit! Tule tule hiihtämään miun kanssa! :P Ja syö sinäkin paljon! Ja suklaata! Ja kakkua! Ja pashaa! Ja lammasta! Ja pääsiäisrakeita! puspus

    VastaaPoista

Kommentti on aina paikallaan!