maanantai 2. toukokuuta 2011

Deutschland

Sunnahan se toki kehotti kirjoittamaan jotaki Saksasta ja suhteesta siihen, ennakkoluuloista ja kaikesta tämmöisestä. Mitähän tästäki tulee, en kovin hyvä tämmöisessä ole! :-D No jooo kokeillaan.

En oo paljoa matkustellu, mitä ny pohjois-Norjassa ja -Ruottissa (joita piän enemmän omana kotimaanani kuin esim. Helsinkiä) ja sitten sitä tuli käytä sillon vuos sitte Espanjassa maailmanparhaimmalla luokkaretkellä!

Niin, että ei tuota kokemusta matkustelusta ole paljoa kertyny, vielä!:''D Kuitenkin, Saksa. Ensimmäisenä tulee mieleen tietty kaikki perinteiset jalkapallo, olut, bratwursti ja... ...öö. siihen ne melkein loppuivatkin. Enkö mie tiiä Saksasta mitään?! Siltä vähän kyllä tuntuukin, mutta se on oikeasti aika jännää. :''> Olen toki etsinyt tietoa Saksasta ja siihen liittyvistä asioista, ja kysellyt isältä, joka on opiskellut Saksassa. Mutta ei ne näköjään paljoa hyödytä! Siis oikeasti. Saksa. Suurvalta? Paljon teollisuutta? Tokio Hotel (:--D)? Juhliminen? Brüno? Täsmällisyys? Audi?
Stereotypiaa 

Joo. Tiedän että suomalaiset on hankalasti lähestyttäviä, ja siksi toivon että saksalaisia voisi lähestyä helpommin. Toivottavasti se onkin niin. Luulen että saksalaiset ihmiset ovat todella mukavia. Olen vaan lukenut kauhutarinoita vaihto-oppilaista, joita ei esim. kolussa huomioitu lähes ollenkaan. Mutta eihän minua nyt voi olla huomioimatta, eihän?! :---DD

Fußball
                                        
Kaverini on kertonut paljon hyvä juttuja Saksasta, ja siitä myös yksi kiinnostuksen aihe maahan. Voisi olla jopa mahdollista, että muuttaisin Saksaan joskus, vaikka opiskelemaan. Pitää siis kokeilla millainen maa se olisi. :-) Koska rakastan talvea, tarvin maan, jossa ei ole alituiseen joka paikassa pitkä kuuma kesä. Onneksi Saksassa on Alpit. Minun on pakko käydä Alpeilla! Olisi upeaa lasketella siellä vaikka lokakuussa! :-D En edes tiiä onko se mahollista, mutta aina saa toivoa.

Unelma. 

Joka tapauksessa tahdon mm. saada uutta kokemusta, ystävyyssuhteita, oppia uutta kieltä ja kulttuuria, oppia itsenäistymään, nähdä maailmaa, käydä TH-maassa, syödä aitoa bratwurstia, huutaa ääni käheäksi saksalaisessa jalkapallo-ottelussa, lasketella Alpeilla ja pitää hauskaa! Siksi lähden vaihtoon, ja Saksaan!

Siinä! En tiedä höpisinkö mitään järkevää, mutta jotain kuitenkin. Tuntuu että tuolta Sunnalta tälläiset postaukset onnistuvat paljon paremmin... katsokaa vaikka: Sunnan blogi

2 kommenttia:

Kommentti on aina paikallaan!