torstai 19. toukokuuta 2011

GO SUOMI!

Go go!

Jepulis, tavattiin enkan open kanssa tässä pari päivää sitten, ja katoimme niitä kursseja mitä multa jää sitten välistä. Ja niitähän kertyi. Pitäs suoritella sitten kesällä, ja alussa tilanne näytti todella pahalta, että ei kesäloma olisi mikään loma ainakaan. :-D Mutta sitten onneksi (tai epäonneksi), vähän relasin ja aattelin että pööh! Ne kurssit ehtii tehä muulloinkin! :'''D Että nyt tulis sitte kesän urakaksi 3-4 kurssia, jotka ovat matikka, saksa (menee siinä samalla ku muutenki harjottelen ennen lähtöä), historia, ja ehkä enkka. Ei paha! Sitten voisin suorittaa vaikka yhen ruottin kurssin koulussa viikkoa ennen koulun alkua, mutta ei se mitään. (: Olis seki sitte pois alta.

Die Sonne

 Mutta silti.Ku on pitäny alkaa miettimään nuita kaikkia että mitä pitäs suorittaa ja millon, ni tulee jo kohta stressiä ku en tiiä mitä sitä kirjottais ja koska ja blaah! Mutta whatever, meikätyttö lähtee Saksaan ja se on soronoo! ...siks aikaa... eh eh.

Ryanair.


Joka tapauksessa sain selville, että kolmas jakso, jollon mun pitäs olla sitte takasi alkaa 1.12, että oon sitte varmaa Suomessa 30.11. :-D Eli kolme ja puol kuukautta <3 jos se Ryanair nyt suostus lähteen sillon 21.8, nii ois kyllä guut!

Ja sitte se mun isäntäperhe ois tulos taas jouluks Suomeen, Punkaharjulle, nii ne kirjotti että voisin olla Saksassa sen ajan ku ne lähtee joskus 23.12, ja viettää niitten kanssa joulun Punkaharjulla ja sitte kotia.! :-) Harmillista vaan että koulukoulukoulukoulu. MUR! Mutta ehkä voisin tulla Suomeen sillo 30.11 ja mennä sen jälkeen niitten kanssa sinne Punkaharjulle! Hmmm. ;''''>

Jaujau. Lauantaina lähetään vähä vietteleen mun synttäreitä Roihin! I guess it's gonna be fun!

kevät.

Aah, kevät tulee, nyt se ei haittaa ku ei voi enää hiihtääkkään eikä kelkkailla niin tulkoon koko kesä samantien!

BIS BALD!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina paikallaan!