torstai 23. kesäkuuta 2011

Lähtö lähestyy

Hui! Enää alle kaks kuukautta niin meikä tyttö on Saksan maalla! Tuntuu tosi lyhyeltä ajalta, ja ku ottaa huomioon että mulla ei oo juuri mitään lähtövalmisteluja tehty. :--D hehheh. Oon varma että mulla tulee kauhee paniikki viikkoa ennen lähtöä. :D Mutta jooo, nytki meinaa jo tulla ku pitäs tehä kolme kurssia kouluun ja hissasta vielä tutkielma toisesta maailman sodasta! Urgh. Pitäs saada se ainaki tehtyä ennen ku lähen etelään ja pitäs ehtiä harjotella bändinki kanssa jossaki välissä ja! Kaikkea :---D Mutta jooo. Eiköhän se tästä sitten ehkä. :--D


Oon katellu noita lentoja ja aika halvalla pääsis ku vaihtais Riikassa kuus tuntia keskellä yötä ! :D Se ois aika siistiä, pittää miettiä.. Matkalaukkuki pitäs hommata, ja ihan pakko olis saada uudet lenkkarit, takki ja mitä kaikkea.

Tänään on taas näitä päiviä ettei saa juuri mitään aikaseks.. Tarkotus oli mennä testaamaan uutta M/S Inaria risteilylle, mutta eipä sitte lähetty. Työt hautuumaalla on vihdoin loppu mutta meen sitte vissiin vielä tiskaamaan Sarrittiin vähäks aikaa ehkä. :'D Sieläki pitäs tänään kävästä mutta kun! Nyt tarviin jotain äsköniäädkjfishäoahöl!
M/S Inari

Joo vois vaikka tehä sitä hissan tutkielmaa.. ja taas tämmönen turha postaus mutta minkäs teet!

4 kommenttia:

  1. se on M/Y inari joka on ihan paska

    VastaaPoista
  2. Tere Eestist!

    Nojuu sitä tulin sanomaan että haluakko kortin täältä ja sitten vielä että senkin RYÄKÄLE!<33 Tartutit sen Ballad of Mona Lisan sitte minunkin päähän ja sitä on pakko kuunnella koko aika! Ja aloin tykätä kyllä Panic at the Discon muistaki piiseistä, että varo, kohta jouvutaan soittamaan niitä!

    Ja huh, mullekki tuli kriisi. Alle kolme kuukautta! Haaatsatsatsatgklfjhgä adf kräääää tiiät varmaan tunteen?

    VastaaPoista
  3. Hii jooo arvaa vaan ! haluan kortin! :---D tietty. ja öö jooo Panic at the disco on ihana! ja soitetaan vaan :D että ole hyvä! ;)
    JOO tiiän tunteeeeenaoåëhyj6taeT´HGPÄSFÖHG !

    VastaaPoista

Kommentti on aina paikallaan!