perjantai 3. kesäkuuta 2011

PILEEEET!

Se on nyt kuulkaa niin että huomenna loppuu koulu! :--D Hihulihei

Keskiviikkona tein sitte vikan kokeen ykkösellä! Ah mikä helpotus kun astuin luokasta ulos.. paha vaan että jouduin vähän ajan päästä palaamaan tekemään sitä koetta vielä ku olin unohtanu tehä yhen tehtävän kokonaan! x3 noh, sitä sattuu.

Eilen oli sitte ihana helatorstai vapaa jonka vaan lusmusin eka koneella ja sitte olin kylillä vaan. (: Ja oli hauskaa, ja ajoin ensimmäistä kertaa elämässäni kevaria!! Se se kyllä oli hauskaa! :--D oikeasti. Ja oli muutenkin mukavaa vaikkei me mitään järkevää tehtykkään.

Tänään sitte koulussa vaan jotaki ei-niin-tärkeää-tekemistä mm. siivousta ja jotaki en ees muista. (:


google<3

Mutta huomenna onkin sitte se ootettu lauantai! Koulu loppuu jeejee ja sitte pitäs selviytyä niillä 9,5 cm koroilla kouluun ja miettiä että millähän sitä pääsis tänne ku bussit ei juuri kulje... hehheh. Ja suunnitelmathan toki on että päättäjäisten jälkeen Idan ylppäreihin (käytiin muute ostamassa just Sunnan kanssa Idalle just mahtava lahja!) ja siitä sitte kehittelen jotaki.. (; Toivottavasti ei sada! Ja olis se yöpaikkaki iha ok tietää, mut se on sen ajan ongelma sitten! Eheh. Mutta kyllä tulee hauskaa varmasti!

C U! pus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina paikallaan!