maanantai 18. heinäkuuta 2011

Pascal und Perseus

Nyt oon Riihimäellällälälää! Ja on ollu tosi hauskaa täällä Helmin luona pummin vielä toisen viikon melkein. :--D Oon tutustunu paljon uusiin ihmisiin ja tehty kaikkea perus kesähommia! :-) Ja oon jopa saanu tehtyä mun kursseja vähäsen sillon ku Helmi on töissä. :D Aika hyvä! Käytiin lauantaina Lintsilläkin! Oli mahtavaa käytiin 22 laitteessa! :D Ja junamatka sieltä poispäin oli ehkä mielenkiintoisin ikinä..


Pascal und Perseus

Näin hauskaa meillä oli! :--D
Ja näin.. after vonkaputous x4
Juu ! :D Tästä sitten taas jotain kehittelemään! Ekaks vaikka thaimaalaiseen syömään nom nom! Ja sitte torstaina Helsinkiin kattoon HP 7 part 2! jess!
Muuten! Lähtöpäivä on varmistunut ja se on 21.8! Nyt on lennotkin varattu ja kaikkea! Seuraava tehtävä: hommaa matkalaukku!

So, I am now in Riihimäki! And we have had so much fun! I have even done my courses a little, which is really good! On Saturday we were in Linnanmäki! And on thursday again to Helsinki to see the Harry Potter 7 part 2! :) Nice! Btw, we have booked the flight now, and it's on 21.8! The next mission: get a traveling bag!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina paikallaan!