lauantai 9. heinäkuuta 2011

Reissuja!

Tänään lähden yöjunalla kohti Riihimäkeä ! Sinne kattomaan kavereita ja viettämään lomaa. (--: Ja taas lähden Inarista helteen aikana... :--D noh, ei se mitään, toivotaan et etelässäki on helle ! (uskon kyllä niin.. ) Katsotaan miten ehdin sitten tuon reissun aikana kirjoitella, kun Riihimäeltä lähden luultavasti Jyväskylään ja mökille Viitasaarelle ! :--)

Tehtiin toinenkin reissun isin kanssa. :''> Lähdettiin nimittäin kattomaan merkkauksia torstai-perjantai-yöksi. En oo ennen nähny niitä, joten oli tosi jännää kattoa, ja sain itekki olla mukana! Otin vasoja kiinni ja kaikkea ! Käytiin myös mönkijällä ajelemassa !

Today I will go to Riihimäki ! Just seeing friends and enjoying holiday.. :--) And then will I go to my summer cottage in Viitasaari.. Nice! We had another trip with my dad. :-) We went seeing how the reindeer hawns were marked on their ears. I took part in it too !


Tui. Jonka koira tappo.
Merkkausta

1 kommentti:

  1. Ei millään pahalla mutta poista eka ja vika kuva IHAN OIKEASTI, ei sen takia et en tykkää niistä mutta nyt en ala selittään täälä.. mutta ihan oikeesti poista :))

    VastaaPoista

Kommentti on aina paikallaan!