sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Hampuriiiiiii !

Jihuuu ! Eilen lähin siis neljän tunnin yöunilta kohti Hampuria! Seuranani Insa, Lisa ja Lisan poikaystävä Muschel. Oli toooosi mahtava reissu. Lähettiin aamu yheksän aikoihin Emdenin juna-asemalta, mentiin Bremeniin ja Bremenissä vaihto Hampurin junaan.

Hampuri on ihana. Rakastuin siihenki kaupunkiin aivan täydellisesti. Aikaa oli hirmu vähän, oikeasti neljä tuntia on tosi vähän. Käytiin kattoon Hampurin satamaa ja vähän keskustaa, mutta jäi kyllä vielä paljon näkemättä! Aion kyllä niin tulla joskus uudestaan! Heti ku päästiin keskustaan ni siellä oli menossa joku break-dance show! Ja joku semmone et siellä puhallettiin jättimäisiä saippuakuplia. :--) Jotkut sanooki, et Hampuri on maailman kaunein kaupunki!


Enimmäkseen vaan kierreltiin ympäri kaupunkia, mutta löyettiin Hard Rock Cafekin! Hampurissa on kiva ku kans se mikä jokimerilahtijoku on siinä koko ajan ja sitte se on täynnä jotain joutsenia ja hanhia. Ja Hampuri on isoin kaupunki jossa oon koskaan käyny ! Saksan toiseks isoin, ja Euroopan kaheksanneks isoin. Sitte tuliki jo kiirus ja piti juosta junaan. Ja huomattiin juna-asemalla et ei olla syöty mitään koko päivänä! Noh, ei kun pommes & curry wurst. :D
Arvatkaa huusinko ku tämmöne paikka käveli vastaan ! : D

Noi valkoset möykyt tuolla oikeella on joutsenia


Minun! <3

Löydettiinpäs!

Siinä meijän nuoripari Lisa&Muschel :D

Sitte junalla takasi Bremen-> Emden. Ja sitte tuliki jo taas kiirus päästä Julian 18-vuotis synttäreille ! Sinne mentiin, mutta mie olin kyllä tosi väsy. :--D Ei se mitään, oli kivat pirskeet.

Ja nyt oon kotona. Ja mietin että perkele. Oon kahen viikon päästä kotonakotona. OIKEASTI MITÄ !! Ja ens viikolla onki sitte mun läksiäiset jo. :--) :--( hassua. En haluis lähteä kyllä ! Ja ps. teitä on nyt kakskyt. tänkjuuu!
Kävin muute Odlenburgissaki Keskiviikkona! Ja torstaina oltiin Martenilla ja se opetti meitä tekeen jotain Venezuelalaisia tacoja tai semmosia! Nom!
Perjantailta poikien "olutjuhlasta" edustava kuva. Kiinnittäkää huomiota siis noihin KOFF- ja Lapin Kulta-lakkeihin! Feat. Marten

Yippee ! Yesterday we went with Insa, Lisa and Lisas boyfriend Muschel to Hamburg! And Hamburg was totally cool ! And we had really great trip! The only bad thing was just we had a bit too little time. Buuuut I promised to myself that I am coming sometime again! At the centre we saw some break-dance show. And Hamburg is so beautiful and nice. Somebody says that Hamburg is the most beautiful city in the world! But it is the biggest city I've ever been. :--)
We were just walking around the city, and we found also the Hard Rock Cafe! And we visited the harbor too. The time went very fast, and then we had to head back to the train.


When we were back in Emden, we had again hurry, to go to Julias 18. birthday! It was very nice there, I was just maybe a bit too tired. x) 


And now I'm at home. Thinking that in two weeks I am in the homehome. WAS!!! I don't want to leave yet. :( But next week is my farewell-party!


SIELLÄ ME KÄVELTIIN SAMOILLA KADUILLA MILLÄ TOM BILL GUSTI JA GEORG KIN ON VARMASTI KÄVELLY !!!!!

2 kommenttia:

  1. Mistä hiivatista te noi Koff ja Lappari lakit kaivoitee?? :DD

    VastaaPoista
  2. Noku nää nyt on käyny Suomessa muutaman kerran ni sieltä joiltaki niitten tutulta saaneet. :--D Arvaa nauroinko. Karhuki löytyy! ;D

    VastaaPoista

Kommentti on aina paikallaan!