perjantai 26. elokuuta 2011

Flunkyball ja kaikkea!

Hallo! :)

EIlen oli aivan mahtava päivä, paras tähän asti täällä! :) Mentiin koko koulun kanssa saarelle nimeltä Borkum, ja siel oli aivan mahtavaa! Porukkaa oli laivassa, jolla mentiin sinne julmetusti, varmaan jotain 1000. :-D Ja matka saarelle kesti joku 2 tuntia ni siinä ehittiin pelailla korttia ja kaikkea. :)




Oon nyt täällä Saksassa siisnniinku vikalla luokalla, eli abi (vuotta nuorempi ku toiset), ni meillä oli siellä saarella vaan vapaa-aikaa. :--D Mentiin jotain parikyt meitä varmaan oli, vähän rauhallisemmalle saarelle ja siel oltiin! :) Tosi hauskaa oli, kävin kahlaamassa iha sikalämpimässä Pohjanmeressä (oisin uinukki mutten jaksanu vaihtaa bikineitä :D ) ja jalkapalloo pelattiin ja ja beachvolleyta ja flunkyballia!!! Ihan mahtava. :D Sää oli kans mahtava, aurinko paisto ja joku 28 lämmintä. :) ei paha.




Niin flunkyball! :D Son semmone kaljanjuontipeli. :-D IHan mahtava, en nyt ala tässä selittää sitä mutta joo. :--D Tosi hauskaa oli!

Flunkyball!



Tutustuin paaaljon ihmisiin ja nää on tosi kivoja! :) Tänään mennään ehkä discoon ku tutustuin kuviksen tunnilla sellasiin tosi kivoihin tyyppeihin ja ne pyys mukaan ku jonku 18 vuotis synttärit tänään ni ehkä meen sinne, siin on vaa et jonku pitää kysyä joltain jotaki ja sit pääsen. :D Mut huomenna jokatapauksessa niitten kanssa keskustaan! :)

Boys just wanna have fun :D

"velipoika"! :D


bier bier bier!
Ja tähän loppuun sitte kuvia ekalta päivältä ku oltiin kattoon paikkoja :)



Fischermädchen nyt livenä! :D ja joku ihme tyyppi vieressä


Danke :)



Kotipiha:)

So, yesterday was a great day! We went with our school to an island called Borkum. There it was so nice, the wheather was great and we had only freetime! So we were on the beach and played some games. One was called Flunkyball, and it was some kind of bier drinking game. :D So fun. :D Here are some photos from yesterday and too from the first day. :)

4 kommenttia:

  1. Nämä valokuvat on oikeasti ihan!
    I have never heard something about this game, but.. ABSOLUTELY, I have to play it! :D

    VastaaPoista
  2. hahahha :D yees i have to teach it to you also :D

    VastaaPoista
  3. Vau oikeesti toi talo... <3333

    VastaaPoista
  4. jep! pittää laittaa enemmän kuvia siittä :)

    VastaaPoista

Kommentti on aina paikallaan!