maanantai 22. elokuuta 2011

Moin alle! Ich bin daaaaaa!!!!!!!



VAROITAN jo etukäteen. Tästä tulee pitkä, älä edes alot lukemista jos luulet ettet jaksa lukea loppuun. :--D

Täällä sitä ollaan nyt! Eilen siis tulin koneella ja olin siinä puol seittemän tätä aikaa Hampurissa! :) Huhhuh, alkaa pikkuhiljaa uskoa tän todeksi!

Mutta joka tapauksessa! Perjantaina oli Ijahis Idja ja lauantaina kans! Perjantaina meni aikas hyvin jeap! Mutta lauantaina myös! Oli vaan aika vähän porukkaa ku esiinnyttiin ekana mut ei se mitäään. Oli mahtavaa ees päästä esiintymään pääpäivälle! WAU:) Tosi moni kävi kyllä kehumassa meitä. Ja koko Ijahis Idja oli muutenki tosi kiva! :) As always!

Somby!

Helmi tuli siis meille viikonlopuksi Ijahis Idjailemaan ja siinä ny vähän pakkautu kaikki samalle viikonlopulle ku pakatakki piti ja ehtiä esim. sellasiin ku koneeseen! :) Hyvästit on perseestä, pakkaaminen on perseestä. Oli kauheeta oikeesti hyvästellä kaikki ja sanoo, et nähään joulukuussa! Itkuhan siinä pääs. Onneks oli pikku saattue kentällä. :) puspus.
pus.


Päästiin sitte Helmin kanssa matkaan kohti Helsinki-Vantaata ja siellä mua olikin oottamassa Ida! :) Siitä lähdinkin sitten kohti Hampuria vähän odottelun jälkeen! Huisia! Oikeesti mitää! Hei hei koto-Suomi, for a while. Huuu.

Lento meni hyvin, ekat asiat mitä näin Saksasta oli paaaaljon peltoja ja tuulivoimaloita! Ja niitä jänniä tiilitaloja. :D matkalaukku löyty (itseasias näin sen jo ku se laitettiin koneeseen:D) ja siinä soittelin vielä ihmisille ja lähin kulkemaan eteenpäin. Ketkäs sielä oottivatkaan ku mun isäntäperhe! Ihan mahtava porukka. :) Siitäpä lähettiin sitte kohti Emdeniä, kesti noin kolme tuntia. Syötiin siellä pitsaa ja oli pimeää. Kauhee ukkonen ja sade heti alkuunsa. :D

heippa Inari!

Hampurikone!

Mun laukku! :D

Hei hei koto-Suomi!

Jotain outoa:D

Ensinäkymä Saksasta!



Mentiin sitten nukkumaan mun tosi kivaan huoneeseen. (siis mie menin ihan yksin joo! :D ) Ja heräsin tätä aikaa vartin yli viis aamulla! Vaikka piti vartin yli seittemän prkl! : D Olin vähän sekasi tuon aikajutun kanssa niin ihan kiva . :--D Hostäiti tuli vaan sanoon et oho, ootpa aikanen enkä mie sillon ees tienny paljon kello on :DD joo.

Ennen aamupalaa kävin Christanen (äiti) kanssa puutarhassa hakemassa tomaatteja ja näin kunnolla ekan kerran tän paikan!! Ihana talo, ihana piha, ihana paikka! Oh my gosh. Ja tuulimüllyja ja kaikkea puita ja puistoja ja pensaita ja aitoja ja pensasaitoja ja puutarhoja ja lintuja ja pikkupupuja ja ihanaa! Tää päivä oli ihana sää, aurinko paisto ja oli tosi lämmin! :)

Syötiin sitte aamupala, pakattiin eväät (! jooo ku ei kouluruokailua nih!) ja lähettiin kouluun pyöräilemään ja näin Emdeniä, das ist ja aber schön! Koululla sitten piti kattoa mulle kirjoja mut siel ei ollu jotaki tyyppiä paikalla, joten ei saatukkaan niitä. Siinä Michel esitteli mua joillekki sen kavereilla, ja osa tuntuki ihan mukavilta. :)

Sitten päästiin ekalle tunnille, joka oli biologiaa. Niil oli joku sijainen vissiin ni sitte se piti meille tunnin jotain löpötystä ei mistään aiheesta ja päästi pois puoltoista tuntia aijoissa. :--D Sitte oli kolmen tunnin hyppäri ja Michel näytti mulle paikkoja ja tunnistinkin osan siitä kirjasta! Syötiin jäätelööö (Suomessa parempaa :D ) ja KÄYTIIN BAARISSA !!! ...juomassa appelsiinimehua. :--D Jeep, olin kyllä aikamoinen räpsräps turisti sielä. :DD
Sitten, piti olla kaks puolentoistatunnin oppituntia musiikkia, mutta opettaja vaan houraili jotain ja sano et jooo ei pietä tuntia tänään. :--D Ihan rento eka päivä, ei oikeestaan koulua ollenkaan. :-D

Nyt datistelen täällä Michelin huoneessa ku omassa huoneessa oleva koneen netti ei toimi. Nice. :--D WHAT THE FUCK I'M REALLY IN GERMANY! Ei hele, tässä vaan puhelen niinku ei mitään mutta oon täällä! o.o huiii

Ehkä vois loppuu tältä päivältä:- DAnnoin perheelle hieman tuliaisia äsken ja tykkäsivät kovasti! Kohta syömään omenapiirakkaaaa!

Bis bald!

(sori kuvat loppu ku lähettiin naapuriin enkä jaksanu enäää lisätä niitä.. :D joten seuraavalla kerralla sitten!)

So, I am here! Sorry, im really tired, I write in english very little now.. So, it#s very amazing here! The family is very nice! And the nature and people too! We had today very easy day at school, like one lesson, and thats it! :) Heheeeeee, but I try to write soon, Bis bald!

4 kommenttia:

  1. Tarrruuu ich liebe dich vai miten soli kuulostaa ihanalta! tollasia koulupäiviä vois olla varmaan aina vai mitä? mulla on ikävä ja just katoin taas sadatta kertaa sen videon ja huuuu mutta ko luin tämän niin ei ole enää niin ikävä, kun tiiän että sie seikkailet in Deutchland und das is soooo spannend! elä tukehu bratwurstiin tai schnitzeliin tai mihinkään muuhunkaan!

    <3

    VastaaPoista
  2. voi rakaaaaaaaaas!!!

    jooo hei hyi sitä videota, älä kato sitä vaan puhutaan skypessä :) yhyy ikävä, tääl on ihanaa, oikeesti, oon niin ilonen ja onnellinen et tulin tänne! :) ja voi rakas sieki lähet ihan kohta! oikeesti toi kuukausi ja allekin vielä menee iha vitun nopeasti!! varaudu siihen! ;)

    <3

    VastaaPoista
  3. aww mä olen niin ilonen ja onnellinen että sä olet siellä !!!<3 elämässä pitää keskittyy tekeen asioita josta tykkää ja joita haluaa, ja sitä sä parhaillas teet joten ELÄMÄ HYMYILEE! mulla on hieno olo oikeesti ihan vaan sun puolesta kun AA ei ole mahollista voi hitsi taru ku nyt sait mut ihan value-intoutumaan! tästä sun kirjotuksesta paisto niin sellanen Taru-mainen innostus ja aitous <3

    oot niin mahtava ihminen sun tekstit saa mut aina kovin aurinkoiseks! rakastan sua!<3

    (ja anteeks kello on tosiaan nyt mitä on niin ei voi tulla selkeetä tekstiä!)

    VastaaPoista
  4. hiiiiii!!!
    helmi ihana ! :---D sait kyllä hymyn juuri huulille :) siekin olet rakas! Ja hyvä ja kiva ku luet tätä ja kaikkea!!
    pus<3

    VastaaPoista

Kommentti on aina paikallaan!