keskiviikko 31. elokuuta 2011

Ensivaikutelmia

Heipparallaaaalalalllaaa! Hui, yli viikko jo vierähtäny täällä ja aika on menny kyllä huiiisin nopiaa! Kohta huomaan varmaa et jaa, kolme kuukautta meni jo. :D

Tässä sitä juhlittiin viikonloppu ja oli kyl aivan mahtavaa! Tottakai sitä ny piti baarissaki käyä kerta oli kerranki laillista mulle se! :--D Lauantaina mentiinki sitte yhen Michelin kaverin luokse ja aijajiajai ku oli hauskaa oikeesti! Ja noi ihmiset on nii parhaita!! (kyl teki sielä Suomes, puspus :---* )



jooo otettiin vähä kuvia tyypin webcamilla :-----D

Spagettijäätelöä!

Käytiin Dönerissä syömässä Dönereitä! Nam!

Larrelt

Kyllähän sitä on koulussaki oltu mut tänäänki pääsin siinä ysin pintaan ku kaks kaksoistuntia oli peruttu. :-D Tänään meen ehkä kokeileen hiphoppia ehkä. Huomenna ainaki sit dance4fans. :---) Kerta on kerranki mahollisuus kokeilla tanssia ni pittää kokkeilla! Maanantaina olin zumbassa mut sielä ny oli enimmäksee jotai nelikymppisiä tyyppejä. Muuten siel oli iha kivaa. :) Ja se oli semmone oikea zumba, et ei mistää DVD:ltä katottu vaa oikea ohjaaja sellasel korokkeel ja kaikkea. Ku tääl on semmone hieno tanssikoulu, se on oikeesti toosi hieno! :--)


Hee oon viihtyny täällä kyllä tosi hyvin. Aattelin tehä tämmösen ensivaikutelmajutskan Emdenistä/Saksasta/saksalaisista/jostain. Joten there you go:

Ensivaikutelma

* Emden on tosi nätti paikka. Jos vertaa Emdenin lähikylien raittia tai Inarin vastaavia, valitsisin Emdenin. Tääl on kaikki pihat niin upeesti laitettu ja pensaita ja puita kaikkialla, punaset tiilitalot ja punasesta sorasta tai jostain tiet. Ja tätä koko paikkaa ympäröi maaseutu.

* Nää ihmiset on tosi mahtavia ja sosiaalisia ja sillee. :) Ainaki alkaa puhumaan enemmänki jos vaan alkaa ite puhuun niille ekana. Aika moni on kyllä tullu iha noi vaan jutteleen. :--) Ekoina päivinä olin se "uus vaihto-oppilas Suomesta" nii luulen et nyt oon jo kunnolla joittenki kaveri siellä. :)

* Tääl sataa. Ainoa huono puoli koko paikassa mitä oon nyt huomannu. Oikeesti melkeinpä joka päivä sataa. Mutta myös paistaa!

* Mulle Emden on iso. Se on noin Rovaniemen kokonen, mut kaikki paikkakuntalaiset valittaa kuinka pieni paikka tää on. Kuulemma pääsen kohta näkeen "oikeen" kaupungin ku lähetään Hampuriin. :--D

* Tääl on halapaa! Jooo tänään ja eilen kävin vaa ostaa kaupasta jotain tyyliin kalenterin ittelleni ni oli kyl iha kiva ku joo. Okei sovitaan et Suomessa on kallista!

* Tosi moni tulee kyseleen, et noh, kumpi on parempi paikka Suomi vai Saksa. Tohon on vähä vaikea vastata, sillä musta se ero on enemmänki Lapissa ja Saksassa. Esim joku Helsinki ja Saksa, ei ne poikkea läheskään nii paljon toisistaan ku Saksa ja Lappi!

* Koulu on super rentoo. Isä varotteli ennen lähtöä et kuinka täällä saattaa olla niin tiukka kuri ja kaikkialla pittää olla aivan ajallaan, mutta mitä! Tunteja vaan peruutetaan koko ajan ja opettajat myöhästelee ja päästää meijät tunnin ajoissa tai juomaan kahvia koulun kahvioon tai jotain.

* Nää juo paljon kaljaa! :--D Varmaa joka ilta menee Michelilläki pullo pari olutta viikonlopuista puhumattakaan. Ja sitte Nieder-Sachsen on semmonen alue jossa juuaan myös paljon teetä! Tulee sitäki varmaa ainaki kolmesti päivässä juotua ku ennen en juuri juonu teetä.

Siinäpä nyt ensivaikutelmia tästä paikasta. Ehkä myöhemmin tulee sitten jotain lisää. :)

Woah! More than week has passed so fast! Weekend went partying and it was so much fun! Today I maybe will start hiphop! And tomorrow dance4fans. :) On monday I tried zumba, it was really nice. 
Here are some first impressions about this place:
* Emden is very beautiful
* People is very nice and social
* It's raining quite often
* For me, Emden is big place
* It's so cheap here! (or Finland is expensive..)
* The difference from Finland and Germany isn't so big that the difference from Lapland and Germany.
* School is über easy-going 
* Here pople drinks very much bier! :D Also tee.

Tschüs!

10 kommenttia:

  1. In the fourth picture.. what is it? It seems spaghetti.. with I don't know.. XD

    VastaaPoista
  2. yees!! it is spaghetti icecream! its like icecream but it looks like spaghetti. nomm!! :D

    VastaaPoista
  3. with.. tomato icecream?XD it looks like too strange!

    VastaaPoista
  4. tomato?? no no it's strawberry XD

    VastaaPoista
  5. sure, just joking :P

    VastaaPoista
  6. Toi spagettijäätelö näyttää epäilyttävältä. XD

    Tosi hieno oikeesti kuulla että teikällä on hauskaa! :DD

    VastaaPoista
  7. no se oli hyvää!! :---D
    jooooooo onon siis edelleenkin mulla on aina hauskaaaaaaaa :DD

    VastaaPoista
  8. Byääääää! Sä näytät viihtyvän siel niin hyvin et muistaksää meit koht enää olenkaa! =( Ei sillä, ihana nähdä että sul on kivaa!!!! <3

    T: Arvaa kuka!

    Ps: Muista minua kun näät moottoripyöriä.....=P

    VastaaPoista
  9. vooi kultamussu tottakai en tietenkään unoha teitä rakkaita höpöjä!! :) <3 nauttikaa teki nyt tästä taruvapaa kolmesta kuukaudesta täysin rinnnoin. :D

    VastaaPoista

Kommentti on aina paikallaan!