maanantai 5. syyskuuta 2011

Friikkifestarijuttuhommeliihmejokujännäjuttu


 Viikonloppuna lähettiin Michelin ja sen bändin kanssa suht lähellä olevaan kylään sellasille friikkifestareille. :--D Siis tää bändi soitteli siellä ja se oli niinku semmone keski-aika juttu! Kaikki oli laitettu niinku keskiajalla! Mullekki tungettiin väkisin päälle semmone hieno puku. :D Ja siel oli hirveesti kaikkia telttoja ja pikku kojuja ja taverna ja kaikkea! Aika siistiä ku ennen ku lähin tiesin vaan et nukutaan teltassa. :--D Siel oli tosi mahtavaa, joskus vaan mietti et ööh, onks nää kaikki ihmiset ihan viisaita.. :D jotkut puhu kiville.. niillä on kuulemma sielu.....Ja siel oli jotaki tapahtumia et joistaki tyypeistä tuli ritareita ja kaikkea semmosta! Jännää. Mutta tää bändi vaan soitteli siellä ja mieki jouduin soittaan muutamassa biisissä! :D voi ei. Oli aika hassua mutta hauskaa!

Se oli niin siistiä ku siel oli kaikkia soihtuja ja lyhtyjä ja kojuja ja kaikkea!







Mitäs tässä, kolmas viikko alko ja tällai. :) íha sika nopeesti menny aika! huuhuu, SUNNA rakas lähtee kohta myös vaihtoon! Kohta voin lähettää sille sitte Espanjaan kirjeen. :--) tuitui, onneks tiiän et Sunna pärjää!

Sunna goes there :)
Ps. Kävin eilen muuten saunassa!! Näil on semmone aika jännä sauna (odotinko jotain muuta?) mut oli kyllä kiva käyä pitkästä aikaa! :)

Hellooo! This weekend I spent in some middle-age festival, where Michel and his band were playing. :) It was quite weird thing but very very nice! Everything was like in the middle-age! But it was really worth it! :)
But my lovely SUNNA is leaving too to Spain soon! :) Then it's nice to write from Spain to Germany. :D Hee and yesterday I went into the Sauna! They have a sauna here! It was really nice. :)

6 kommenttia:

  1. kyllä mie kovasti ainaki yritän pärjätä, vielä 18 päiväää :---DD eli ÄÄÄK less than 3 weeks!

    voii kuulostaa niiiiin siistiltä toi keskiaikajuttu, just sellasta hauskaa hörhöilyä minne mieki haluaisin! mitä sie soitit? ja oliko hauskaa (no varmaan joo mutta piti kysyä:'D) pärjäile! ei vaan viihdy!

    VastaaPoista
  2. oon 483% varma et pärjäät :p pus. :) oikeesti toi menee niin nopeesti muitan ku oli kaks viikkoa ja se meni ihan SAIRAAN nopeeta.. varo ennen ku huomaat oot jo Espanjassa! ;)
    jooo se oli aika siisti se keskiaika hommeli ja oli meil toooosi hauskaa! :)) soitin tamburiinia ja rumpua :--D heheh. VIIHDYN!

    VastaaPoista
  3. Toi sun ilme tossa kolmannessa kuvassa on ihan paras. :DDD

    Ja vähänkö oon nyt kade, meikä haluu kans tommoseen tapahtumaan! D:

    VastaaPoista
  4. hehehe jooo meinasin kyllä olla laittamatta koko kuvvaa :---D

    tule käymään! ;) tääl näitä riittää! sie oisit varmasti muuten tykänny!

    VastaaPoista

Kommentti on aina paikallaan!