keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Lehmät on mukavia

Hui vierähtipä taas aika nopeasti edellisestä postauksesta! Tänään tasan kuukausi täällä Saksassa ja tulee oltua! Kauhee, sehän tarkottaa et reilu 2 kk enää jäljellä! Toisaalta ihanaa, toisaalta kamalaa!

Mitäs tässä kiva viikonloppu oli, ja eilen käytiin tivolissa! Tänään on mun host-isän synttärijuhlat. Sitä ennen pitäs vielä pikasta koululla liikunnantunnilla ja sitte takasi juhlahumuun! :)

Perjantai oli aivan mahtava! Ekana käytiin semmosessa Moin Emden- festivaaleilla! Huippu oli, ja löysin uuden hyvän bändin: Die Happy! Kurkatkaa pois! ;) Sieltä festareilta saatiin sellaset rannekkeet joilla sitte päästiin vaikka minne! Illalla/yöllä oltiin niin upeessa Mozo-clubilla! Se oli siistiä ku en oo ennen missään tuollasissa käyny ku aa! Se oli niin hieno! Sori ei kuvaa X) mutta siis moonta tanssilattiaa ja valot ja DJ:t ja kaikki! Oli kyllä mukavata! :)

Seuraavana aamuna oltiin sovittu Lisan ja Insan kanssa et syyään aamupala Lisalla. Nom, rakastan sitä saksalaista pitkää aamupalaa! :P

Niin tosiaan, eilen käytiin Michelin kanssa vielä illalla tivolissa ja se oli hieno ku pimeetä muuten mut sit ne kaikki valot ja kaikki ja lopuks viel ilotulitus! :--) tykkään.

Nyt sitten kuveja!:

aa mie vaan tykkään tuosta!

Siinä on näitten sauna!

Meillä on mm. hauskaa :D

Moin Emden

Buddhat

kaverikuva :P
this time boys just wanna have fun..again

Die Happy!


Frei Bier!
Ne tuli tervehtimään! :D kiinnittäkää erityisesti huomiota tuohon vasemman puoleiseen kantturaan...

Schützenfest

Edustavia ollaan!

jeejee
Huuu, now I've been here exactly one month! It means that only 2 months left! On the other way great but on the other way sad! On friday we were on a festival, and after that in the aftershow party! We were also in one so great club! Yesterday we were on a carnival or something with a firework! And today is my host-fathers birthday party!

5 kommenttia:

  1. No voe taivas noita lehmiä. :DD

    VastaaPoista
  2. jooo ei ees kaikki mahtunu kuvaan! :DD

    VastaaPoista
  3. Voi taru sie olet niiiiiin kaunis tuossa tokavikassa kuvassa <33333 Mieki just jätin hyvästit sunnalle ...

    VastaaPoista
  4. joo tosi X) hehehheh. voi eei yhyy muttaaa rakas kultamulta olet ja ens ens kuussa nähään!! <3 pus.

    VastaaPoista
  5. Tarukultamussukka!!!

    Siis joo, oot kotipuolessakin aika värikäs persoona (monellakin tapaa), mutta ko kattoo noita valokuvia niin ei jää epäselväksi kuka on Taru! Sellanen sateenkaari harmaassa sadepilvessä.

    T: Janku

    VastaaPoista

Kommentti on aina paikallaan!