maanantai 10. lokakuuta 2011

Halbzeit (Leb' die Sekunde!)

Nyt alkaa oikeasti tuntua siltä, että täältä ei haluis pois. Ainakaan ens kuussa vielä. Se tunne tuli tänä viikonloppuna, en tiedä mistä! Mutta niin se vain tuli ihan hirveän voimakkaana! Ja nyt on enää puolet jäljellä ja tiedän et tää loppu puolet menee hirveän nopeasti!

Toisaalta haluisin hirveesti jäädä tänne pidemmäksi aikaa, toisaalta haluisin Suomeen. Mua ärsyttää kun haluan kaiken, mutta en voi saada molempia! Tiedän että kun meen takas kotia, haluun heti takasi tänne. Tai jos jään, kaipaan lappiin.

Nyt oon saanu jotenki niin paljon kavereita täällä ympärilleni, ja tosi hyviä! Koko ajan viihdyn paremmin ja paremmin. Mutta toisaalta, vielä on reilu puoltoista kuukautta jäljellä! :) Tässä ehdin tehdä vielä vaikka mitä ja nyt pitää vaan elää hetkessä eikä murehtia lähtöä!

Sitäpaitsi ens lauantaina Kapu oikeasti tulee tänne, ja tiistaina järjestetäänki juhlat sen kunniaksi! :)

Siitä tuliki mieleen että perjantaina meillä oli ne piraattijuhlat, ja ne oli aivan parhaat!! Ei tommosia juhlia oo Suomessa! Kaikki (okei yks ei ollu) oli pukeutunu merirosvoiksi ja oikeasti niin!! Kaikki oli niin mukana siinä, Suomessa ei olis noin tiiän sen! Ja lähettiin ettiin aarrettaki mettästä ja vaikka sato oli hauskaa! :) Musiikkia, tanssimista, juhlimista ja hauskaa! Oli kyllä aivan mahtavat partyt!

Olin tänään muuten koko päivän toisessa koulussa, ja se oli kyllä niin paljon parempi koulu kun toi meijän! :D Oikeasti huhhuh, ois kyllä ihan kiva olla tuolla! En tiiä, tunnit oli jotenki niin kivoja ja muutenki se tunnelma ja luokat ja kaikki! Mutta sole poka mikhän!

Nyt fotoja mm. sieltä Klatterwaldista joka oli muuten aivan huippu! Pelotti ihan sikana siellä puissa hoippua mutta oli kyllä huippua!

Vähän jännittynyttä porukkaa on :D


Vielä matalalla....

Merirosvotaru! (eiks oo hianot sukkikset!!!)

Merirosvomichel!

Pirates! <3
Now half of the time has gone here. And now, in this weekend I am started to feel, that I dont want to go away from here! Really. I know that the last haftime will go even faster than the first!

On the other hand, I would so much want to stay here longer. On the other hand, I would like to go to Finland. It so annoying that I want everything, but I cant get the both! I know that when I'm back in Finland, I would like to come back here. And I know that too, if i stay here, I would miss Lapland.

Now I have got so many friends around me and they all are so great! All the time I prosper here more and more. But, I have still one and o half month here! In this time I have still time to do so many things! Now I just have to live in this time, and not be sad about leaving!

And Kapu is really coming on saturday here! And thats why we'll have a party on tuesday. ;) Aaaand on friday we had so great party! It was a pirates party, all were dressed like pirates! And it was so awesome! It's not such a partys in Finland! The athmosphere is so different! It was very nice, thank you! :)

And by the way today I visited the other school here, and it was very nice! I think so much better than our school here but yep. :D

Leb' die Sekunde!

4 kommenttia:

  1. I can understand what you're feeling, maybe, the best thing probably could be trying to avoid that kind of thoughts.. but it's difficult, especially when you're living a wonderful experience like that, have a nice weekend. :)
    PS: The pirate-style suits you, really! ;)

    VastaaPoista
  2. yeh, i think you maybe feel the same? :) But really, we shouldn't think about it now! Just live!

    haha, thank you! :DD

    VastaaPoista
  3. Moi Tarukultamursumussukkani!!! On niin ikävä sua että näin susta jo untaki! Älä unohda meitä ja pidä (pääkallo)lippu korkealla! <3

    T: Captain Jack Sparrow....

    P.S: Mulla on tollanen samanlainen kaukoputki!

    VastaaPoista
  4. <3 en unoha! oih, se uni oli kyllä varmaan painajainen:D ikävä on mullakin!

    VastaaPoista

Kommentti on aina paikallaan!