perjantai 21. lokakuuta 2011

Terveisiä

Viime lauantaina sain Kapun tänne minua ilahduttamaan vihdoin! :----) Oli kyllä tooosi kiva nähdä ja oli meillä kyllä kivaakin!
Hinppelssön<3
Mitäs siinä, perjantaina olin siellä Mozossa taas ja oli kivaa ja lauantaina tuli Kapsu ja käytiin illalla vielä keskustassa ja sitte sunnuntaina lähettiin Diepholziin. :--) Siellä siis oli Michelin ja Tomkon ja Chrsitopherin ja Kallen esitys taasen! :--D Ne hämykeskiaikafestarit. Höhöh. :--D Ihan hauskaa. Ja tiistaina käytiin jopa Kunsthalle-museossa! :D Hieman sivistystä tähänkin!
Tuonne kiipeiltiin

Poijjaat soittaa

Ehdin näyttää Kapulle jonkun verran Emdeniä ja siellä me mentiin keskustassa ja laulettiin kovaan ääneen suomeksi jotain lauluja. :DD Olen kyllä nääääääin iloinen että se kävi täällä! Meinas tulla itku! Okei tulikin...

Tää viikko mene/meni kavereitten kanssa oleskellessa jajaja sitte lauantaina lähetäänki etelämmäs!<3 Hii oon oottanu et näkkee jottain eri juttuja! (Alpit ois kyllä ehkä tosi jees, ei taija silti onnistua ...) :(

2kk! Tajusin just, oon ollu täällä KAKS KUUKAUTTA !!! mitäääh, minne ihmeeseen ne päivät on kadonnu, siis oikeasti. Ei sillä. oon ihan rakastunu niihin 2 kuukauteen. Ja vaikka ajatus lähtemisestä tuntuu kauheelta, niin ajatus kotiin lähtemisestä tuntuu oikeastaan aikas hyvältä. :--)

Tääl on kyllä nyt jo syksy! Ku kattoo ulos näyttää ihanalta aurinkoiseltalöhösäältä, mutta ku menee ulos, tulee tuuli ja kylmä. Ja sadettakin on. Eilen lähin lenkille ku vielä paisto aurinko. Sitte eksyin, sitte kastuin ku alko sataa ja sitte tuli vielä pimiä!
Keski-Eurooppa??

Kohta (okei ei nyt ihan vielä) kaakaolle Insan kanssa keskustaan !

Last Saturday I got my sweet Kapu here to visit me! It was sooo nice to see her and I think we had quite nice time! (;

We were with Kapu in the centre and then on Sunday we went to Diepholz, because Michel with his band was playing there. I succeed to show some Emden to Kapu and I am just so happy that she visited me! 


This week I was/will be with my friends and on Saturday we are going to Southern-Germany! I have so vaited to see some new places and landscapes! (The Alps too, but I think it's maybe too difficult to get there...)


Two months. I've been here now TWO MONTHS! Fast, but so fucking awesome two months. The idea of leaving feels so bad, but too the idea of going home feels quite good. :---)


Here is now autumn. For example yesterday I was running. I sarted when it was shining, then I got lost a bit (:---D), then  it started to rain and then it was dark. And cold. 


2 MONTHS!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina paikallaan!