torstai 13. lokakuuta 2011

Ooppiumsiemeniä

Olipas eilen kiva päivä. :) Ekaks oli 4 tuntia koulua ja tein siellä enkan kokeen! :D Heh, aika huonosti meni kyllä, piti kirjottaa aine vähintään 300 sanaa, ja mulla oli 150 sanaa ku oli 10 minuuttia jälellä. :D Lopputulos: 309 sanaa turhaa höpinää.

Sitte lähin koulun jälkeen Helgen kanssa käymään semmosessa nuoristolilalla. Ja siel oli kivaa ku kaikki muut oli vielä koulussa ni me siellä vaan soitettiin pianoa ja kitaraa. :D

Sitte kotia, syömään (liikaa), ja sitte koululle takas liikantunnille! Meil oli kuupperintesti o.o hui, olin syöny liikaa ni ei ollu kivaa, tulos oli 2660 m. En tiiä, mutta sain kuitenki 14/15 pistettä! :P Ja olin paras tytöistä muahahahahah. Joo. Sitte pelattiin jalista ja enään en ollut todellakaan paras tytöistä. X) enkä kestään muustakaan, voih. :D Mutta mun potku on kuulemma parantunu!
CineStar!

Sittenten kotia taas ja sitte illalla kasilta mentiin tyttö porukalla elokuviin! Katottiin Männerherzen, ja oli muuten aika hyvä! :D Semmone hömppäkomedia. Mutta parasta siinä oli se, että ymmärsin oikeasti ihan melkein kaiken! Siis se oli saksankielinen ja pari asiaa piti vaan kysyä Insalta! Oikeasti, toi on tosi siistiä! :D Hyvin pysyin mukana juonessa! ;)

Jooh, politiikan ope oli liian stressaantunu eikä jaksanu pitää tuntia. :D Ihanaa huomenna perjantai ja sit alkaa loma ja sit tulee kapu! Uskomatonta! :) Mutta tänään kuitenki vielä tanssimaaan! Ollaan nyt harjoteltu The Saturdays feat. Flo Rida - Higher, ja sitte Pink - Get the party started. :) Siel on mukavaa!

Elämä on kivaa. (:

Yesterday I had a very nice day. :) School (i did the english test) and then playing gitar and piano with my friend and then home, and then sport lesson, and we ran the cooper test! Huh, i got 14 points, and the max was 15! :D yee! And then soccer (im really bad in soccer X) ) aaand then in the evening watching movie to a cinema with some girls! It was really nice, and i was very suprised because i undesrtood almost everything! (Y) :)
Yep, today dancing and tomorrow starts our 2 weeks holidays! <3 Life is nice. (:

1 kommentti:

Kommentti on aina paikallaan!