sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Saksanvalloitus!

SHallooo! Sorisori ettei oo tullu reiluun viikkoon kirjoteltua, mutta tää tyttö oli vallotamassa Saksaa! Jep, eli lauantaina lähettiin asuntovaunun kanssa mie, Christiane, Lüder ja Michel kohti ekaa yöpaikkaa Hannover Mündeniä, tai jotain vastaavaa. Illalla pelattiin pereen poikien kanssa saksalaista Monopolya. :D mie voitin tietenkin....!

Sunnuntaina sitten nokka kohti Bambergia! Ja tällä matkalla rakastuin koko Saksaan täysin! Päästiin nimittäin pois Emdenin latteasta maastosta ja nyt tuli vuoria ja mäkiä ja kumpuja ja kaikkia (vaikkei todellakaan sama ku Alpit....) ja näky ihanasti kaikkia juttuja ja mulla oli koko matkan varmaan nenä kiinni lasissa. :D Sitte oli vielä kaiken huipuks hieno auringonlasku. Mutta bamberg oli tosi kiva pikku kaupunki! Semmosia söpöjä värikkäitä pikkukatuja täynnä ja niissä jotain sulosia putiikkeja. :D Oltiin siellä siis leirintäalueella kolme yötä ja käytiin hieman vuorilla ja kateltiin kaupunkia ja sillee!


Leirintäalue - Bamberg




Nom

Vielä on tilaa tällä sillalla uusille lukoille:D

Nuista taloista tykkään!

Bamberger Dom

"Vaeltamassa"
Vielä on muutama tämmöinen jäljellä o.o
Vaikka niitä vastaan taistellaan:DD

Sitte lähettiin vieläki etelämmäks Würtzburgiin! Sielläki oltiin kolme yötä ja ihanasti nukuttiin asuntovaunussa suoraan junaradan vieressä. :D Ah. Joo Würtzburg oli iiiso kaupunki ja tykkäsin siitä! Paljon vanhoja rakennuksia ja linnoja ja torneja ja kaikkea! Ja ku Würtzburg on joku viinintuotto joku ihme kaupunki ni tottakai näillä oli joku viininmaistelu siellä. :DD Ja munki piti siellä "maistella" NELJÄ ja PUOLI TUNTIA !!! huhhuh... noh tulipa seki koettua. :D
Sitte näin siellä Würtzburgissa yhtä mun kaveria Georgea! En ollu ennen nähny sitä ni oli aikas kivvaa nähä! Ja Georg näytti mulle jotain paikkoja Würtzburgissa ja yritti opettaa pelaan koripalloa. :--D Mutta oli kyllä kivaa. :)
Residenz - Würtzburg

Ja sen puutarha, voin vaan kuvitella tuon kesällä!

Würtzburg yöllä


Georg!


Ja eilen tultiin Hannoveriin ja käytiin siellä mm. Rathausissa ja ei kyllä hirveesti muualla. Näky kivasti koko kaupunki. :--) Ja tänään ajettiin takas tänne Emdeniin ja muuten oli tosi hyvä sää koko viikon, mutta heti ku päästiin tänne alko sataan. :D Hienoa.
Hannover

Oli kyllä kiva loma ja huomenna taas kouluun, ellen sitte mee joittenki Norjalaisten vaihto-oppilaitten kanssa jonnekki en tiiä vielä jotaki joku on suunnitellu mun varalle !! :)

Hey! I had a nice holiday in Southern-Germany! First we were in Baberg, witch was a cute little city. And then we went to Würtzburg and it was bigger and older city with all those castles and stuff. It was nice. :) We ate very well, and slept in a caravan. In Würtzburg I also saw my friend Georg! It was cool to see him! Now we are back in Emden, and t.. Tomorow back to school. Yippee. :DBut in this trip I really got to love Germany!

2 kommenttia:

  1. Taruuu mieki tuun saksaan sielä näyttää ihanalta ja oikeesti roadtrippi on jeees! lomat on jees! piähhän tosi tosi hauskaa!

    :---D mie en piä tänään hauskaa, sain hostsiskolta flunssan lahjaksi, jee!

    VastaaPoista
  2. Jooo tule vain höpsö! :--D mieki tykkään roadtripeistä! Mie piän hauskaa, piä siekin sitte ku oot terve:D

    VastaaPoista

Kommentti on aina paikallaan!