maanantai 3. lokakuuta 2011

Onko teillä siellä Suomessa teetä?

(Kirjotin tän jo aamulla mutta nyt illalla vasta postaan)



Täällä on nyt ollu aivan ihanat helteet ja kaikkea! JOku +30 astetta ja aurinko paistaa ja vaan makoillaan jossain laiturilla ja ah. Mutta ei se kuulemma oo normaalia tännekään lokakuussa... mutta kyllä mulle kelpaa! Siitä tuliki mieleen että WUT nyt on lokakuu jo!! Eli se tarkottaa sitä että kapurakas tulee tässä kuussa käymään täällä! <3 Ja muutkin saa tulla. ;) Jajajaja että lähen jo ens kuussa poies! Hui! Vaikka nää onki täällä sillai että joo, Taruhan se jää sitte koko vuodeksi. :--D heh.

Nyt oli tämmönen pitkä viikonloppu ku nyt maanantaina on Saksan yhistymispäivä. :) Niin, lauantaina oltiin yhissä tylsissä häissä mutta käytiin ihanalla Große Meerella! Tein myös näille mustikkapiirakka jota söi 13 ihmistä ku täällä oli aika hulinaa tää viikonloppu. :D käy mulle. :P
Toi alttari oli kyllä ihana


Große Meer




Mutta eilen, lauantaina lähettiin Bremeniin Michelin, Kirstenin ja Friedrichin kanssa! Ja tarkotushan oli että jäädään Michelin kanssa sinne ja mennään kattoon ku PENDULUMin oli tarkotus olla siellä eilen!! Tai ainaki niitten DJ. Mutta jäi edelleen arvotukseksi että oliko se bändi siellä ite vai ei ku me ei päästy sisään!!! Arvatkaa kahesti ketuttiko :D siinä jonotetaan ja sit saadaan tietää et alle 18 vuotiaat ei pääse sisään... -.- tosi kiva.
Bremen oli cool

tuttu näky

Noh, mentiin sitten Irlantilaiseen pubiin jossa oli ehkä maailman paras karaokelaulaja. :DDD oikeesti huhhuh. Mutta vaikka toi reissu ei nyt menny niin ku oli tarkotus oli se ihan kiva silti. Rakastuin Bremeniin. Se on niin ihana kaupunki ja nätti ja oivoi! Kyllä aion käyä uudestaan jossain vaiheessa!

kaukana kotoa +1000 km

Mutta nyt lähetään semmoseen Kletterwaldiin eli siis suoraa suomennettuna kiipeilymetsään. :D Oon ihan innoissani siitä ku se kuulostaa niin siistiltä! Sommoro!

ps. Sanokaa onko näitä kuvia mulla liikaa vai mitä häh ku musta on niin kiva näyttää kaikkia kuveja mut jaksatteko te kattoa?!?!

Here has been so hot these days, like +30! Not bad. :P Hey its October! And it means that in this month my lovely Kapu will come to see me AND i will leave next month! Hui!
Yesterday we were in Bremen, going to listen PENDULUM DJ set. But what happened, we didn't get in! Really, we didn't  know that if we are under 18 we cant go in. It was really bad. 
But, I see some Bremen and I actually got in love with it! So nice city. :)
But, now we are going to a Kletterwald, which is like a forest/park and there is many climbing things and I am really excited about it! 

ps. could you say if i have too many photos here in my blog??

4 kommenttia:

  1. kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa niin että minä se ainakin tykkään kuvista blogeissa :))

    VastaaPoista
  2. So bad luck, you should pretend to be 18! Or have a fake id card, that's important, especially if you want to do something "forbidden"..

    VastaaPoista
  3. Reetta okei, eli näillä linjoilla jatketaan! :P ja kiva muuten et lueskelet tätä blogia! :)

    and Ettore, yeh but i dont want to be eighteen!! maybe i should really make the fake id card... but i dont need them so much here.. :D

    VastaaPoista

Kommentti on aina paikallaan!